Stargres (Poljska)

Stargres je jedan od najvećih proizvođača porculanskih pločica u Poljskoj, koji su prisutni na tržištu od 2005. godine. Portfelj kompanije uključuje unutrašnje i spoljne pločice, dostupne u mnoštvu formata i struktura. Najviši kvalitet i ekologija proizvodnje na prvom su mestu na listi Stargresovih prioriteta, pa svi proizvodi ove kompanije ispunjavaju najstrože poljske i evropske standarde.

Dizajn Stargres gres pločica rezultat je rada najboljih poljskih, španskih i italijanskih dizajnerskih studija. Kombinacija modernog dizajna sa pažnjom na kvalitetu izrade i detalja čini da proizvodi ove kompanije pronalaze svoje kupce ne samo u Poljskoj i Evropi, već i u Aziji i Africi. Kupci kompanije cene i estetske vrednosti i otpornost Stargres pločica na promene vremenskih uslova i hemikalija.

Inovativni proizvodi su specijalnost kompanije Stargres. Ona je bila prvi proizvođač u Poljskoj koji je u svoju ponudu uveo gres pločice debljine 2 cm (STAR 2.0). Porculanske pločice se široko koriste, na primjer na terasama ili u baštama. Za projekat je takođe stvoren poseban sistem montaže.

Prikaz 1–15 od 28 rezultata