O nama

Marsa ceramica doo je privatno porodično preduzeće specijalizovano za veleprodaju keramičkih pločica i sanitarija za kupatila.

Naše opredeljenje je najviši nivo usluge i promet kvalitetnim i proverenim artiklima sa posebnim akcentom na špansku, italijansku, tursku, poljsku i domaću keramiku.

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih u radu sa keramikom i stalna edukacija zaposlenih daje sigurnost klijentima te se svaki posao završava na obostrano zadovoljstvo. Naša ciljna grupa su  klijenti, arhitekte, investitori i izvođači radova. Klijentima koji su novi u ovoj materiji nudimo stručnu pomoć i savete stručnjaka raznih profila kako kod standardnih tako i kod specifičnih problema sa kojima se klijenti susreću.

Salon keramike show-room

U cilju poboljšanja naših usluga otvoren je  salon keramike / show-room na adresi Doža Đerđa 19 specijalizovan za italijansku keramiku, špansku keramiku ( keramičke pločice za kuhinju, terasu, kupatilo ) i ostali prateći uvozni program: sanitarije za kupatila, tuš kabine, tuš kade, kade, baterije, slavine.

Filtriraj po ceni

Proizvodi

Brendovi pločice

Tip pločice

Dizajn pločice

Formati pločice

Rektificirano

Brendovi baterije i slavine

Brendovi sanitarije

Brend tuš kabine

Brendovi vodokotlići

Brend lepkovi i fug mase

Projekat-materijali za postavljanje bazenskih pločica

Projekat-materijali za postavljanje industrijskih pločica

AKCIJE