Ape (Španija)

APE Grupo ( Španija ) je rođena sa vrlo jasnim duhom i ciljem. Od svog osnivanja, APE je tražio najbolje rešenje i najveće zadovoljstvo kupca, kroz odličnu uslugu i pomoć i jedinstvenu fleksibilnost i prilagodljivost.

U visoko konkurentnom okruženju izdvajaju se time što su uvek pored kupca. Trude se da razumeju brigu kupca, ne samo u pogledu tehničkih detalja, već i u većini ljudskih aspekata.

Uvek u avangardi dizajna i proizvoda ne zaboravljaju tradiciju i personalizovano ponašanje svakog tržišta i kupca.

Sa raznovrsnim proizvodima koji ih čine jedinstvenim, nude onoliko mogućnosti i svestranost koliko svako tržište može zahtevati. Od najprimamljivijeg aspekta i mode do tehničkih, specijalizovanih proizvoda.

APE Grupo je lider u kreiranju različitih prostora. Nudi široku paletu dizajnerske keramike, naprednih tehničkih proizvoda i usluga koje pomažu kupcima da dostignu svoj maksimalni potencijal.

APE Grupo osnovana je kao poslovna grupa u februaru 2016. godine, objedinjujući 3 marke sa više od 25 godina iskustva i jednu tehničku kancelariju koja pruža napredna arhitektonska i unutrašnja dizajnerska rešenja. Zahvaljujući uloženom trudu u svaki od brendova, plodu ekspanzivne strategije i velikoj raznovrsnosti asortimana, prisutni su u 126 zemalja. U njima je distribuirano više od 3200 proizvoda.

Prikaz 1–15 od 151 rezultat